Hyvää naistenpäivää ja alkavaa kevätkautta rakkaat naiset

Naisyhdistyksen uusia toimintamuotoja ovat yhdessä kokkailu, saunominen, talviuinti, kuntoilu ja Punaiset Sydämet -kuoro. Näihin toimintoihin olemme saaneet myös uusia jäseniä mukaan ja myös naisia, jotka eivät vielä kuulu Naisyhdistykseen. Lähetä meille viestiä, millaista toimintaa toivot, tule mukaan – yhdessä saamme enemmän aikaan.

Vuonna 2018 voimme monipuolistaa työtämme Kantissa, sillä Kansan Sivistysrahasto (KSR) myönsi meille siihen apurahan. Tavoitteenamme on tuottaa sen tukemana palvelukeskuksen yhteisölle entistä enemmän iloa ja piristystä – vaihtelua arkeen.

Naisyhdistyksen Punaiset Sydämet -ryhmän vapaaehtoistyön kummikohteena on palvelutalo Kantin Pysäkki. Ryhmä on käynyt jo noin kahden vuoden ajan Kantissa laulamassa ja jututtamassa asukkaita melkein kuukausittain.

Vuonna 2018 voimme monipuolistaa työtämme Kantissa, sillä Kansan Sivistysrahasto (KSR) myönsi meille siihen apurahan. Tavoitteenamme on tuottaa sen tukemana palvelukeskuksen yhteisölle entistä enemmän iloa ja piristystä – vaihtelua arkeen. Meille kaikille on tärkeää, että on jotain, mitä odottaa ja vielä tärkeämpää se on heille, jotka eivät omin avuin pääse liikkumaan.

Kotisivujemme ja Facebook-sivujemme tapahtumista näet, mitä meillä on seuraavaksi tekeillä. Tervetuloa ideoimaan uutta toimintaa ja vapaaehtoiseksi tapahtumiimme!

Ihanaa ja lämpöistä kevättä toivotan teille rakkaat ystävät. Pidetään yhtä ja ollaan yhteyksissä!

Irma Marttila
Helsingin Sos.dem. Naisyhdistyksen puheenjohtaja
irma.marttila(at)hotmail.fi
puh. 050 338 3748

admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *