Vanhustenviikolla juhlittiin ja urakoitiin

Maanantaina 8.10.2018 Helsingin Sosialidemokraattinen Naisyhdistys oli juhlimassa 80-vuotiasta Käpyrinnettä palvelutalo Käpylän Pysäkissä. Presidentti Tarja Halonen piti juhlapuheen ja iki-ihana Maija Piitulainen lausui runoja. Juhlan jälkeen kiiruhdimme Käpylästä Töölöseen palvelutalo Kantin Pysäkkiin.

Ohjelmassamme oli pihatalkoot: patio oli saatava talvikuntoon. Taivas repesi armottomaan sadekuuroon juuri, kun olimme saaneet kannettua työkalut ja kanervat patiolle. Sade ei tuntunut taukoavan, joten päätimme jatkaa töitä sillä emmehän ole sokerista.

Kaikkensa antaneet pelargonit ja muut kesäkukat saivat väistyä terhakoiden kellokanervien tieltä. Kuusenoksiakin toimme ja niitä asettelimme kukka-asetelmiin muhkeutta tuomaan.

Yksi talkoolaisista kokeili isomman kuusiasetelman tekoa: vanhaan lampunjalkaan kiinnitetty kuusenoksia ja maalattuja männynkäpyjä.

Jokainen vanhus ansaitsee hyvän hoidon ja huolenpidon ❤Nyt patio on kunnossa odottelemaan ensilunta ja valojuhlaa. Saa nähdä, kumpi tulee ensin!

admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *