Sama suunta!

SDP haluaa Suomeen koulutuksen, osaamiseen ja tieteen kunnianpalautuksen

Suomen yksi tärkeimmistä kilpailukykytekijöistä on osaaminen. Suomalaisten ja koko yhteiskuntamme menestys on aina perustunut osaamiseen, jota on parannettu koulutuksella sekä panostuksilla tutkimukseen ja innovaatioihin. Keskustan ja Kokoomuksen antamat koulutuslupaukset on petetty, ja osaamisen ja tieteen tärkeitä eväitä leikattu.

Nyt on muutoksen aika. SDP haluaa Suomeen koulutuksen, osaamiseen ja tieteen kunnianpalautuksen. Tarvitaan tulevaisuusuudistuksia, joilla osaamista parannetaan. Ratkaisu siihen on SDP:n Osaamispolku 2030.

Julkaissut Antti Rinne Lauantaina 30. maaliskuuta 2019

SDP haluaa Suomeen koulutuksen, osaamiseen ja tieteen kunnianpalautuksen

Suomen yksi tärkeimmistä kilpailukykytekijöistä on osaaminen. Suomalaisten ja koko yhteiskuntamme menestys on aina perustunut osaamiseen, jota on parannettu koulutuksella sekä panostuksilla tutkimukseen ja innovaatioihin.

Keskustan ja Kokoomuksen antamat koulutuslupaukset on petetty, ja osaamisen ja tieteen tärkeitä eväitä leikattu. Nyt on muutoksen aika.

SDP haluaa Suomeen koulutuksen, osaamiseen ja tieteen kunnianpalautuksen. Tarvitaan tulevaisuusuudistuksia, joilla osaamista parannetaan.

Ratkaisu siihen on SDP:n Osaamispolku 2030.

Julkaissut Antti Rinne Lauantaina 30. maaliskuuta 2019

admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *