Leila Vasama: lisää vuoropuhelua, osallisuutta ja viestintää piirihallitustyöhön

Kentän asiantuntevat ja monipuoliset toimijat – jäsenistö, puolueosastot ja piirihallitus – ovat meidän sosialidemokraattien ehdoton vahvuus!

SDP-Helsingin piirihallituksessa haluan kehittää näiden kolmen tahon välistä vuoropuhelua ja tukea osallisuutta. Vuoropuhelu on kuuntelua, ymmärtämistä ja asioiden tutkailua eri näkökulmista. Osallisuus on arvostusta, tasavertaisuutta, luottamusta ja vaikutusmahdollisuuksia. Ne ovat myös vahvan sosialidemokraattisen kaupunkipolitiikan pohja.

Tähän työhön, toimintamme kehittämiseen, toivon saavani teidän tukenne syyspiirikokouksessa, joka pidetään lauantaina 9.11.2019. Tule antamaan äänesi.

Haluan olla kehittämässä piirihallituksen toimintaa kohti työryhmämäistä työskentelyä, jossa

  • jokaisella piirihallituksen jäsenellä on oma vastuualueensa,
  • piirihallituksella on toimivat suhteet puoluehallitukseen, valtuustoryhmään ja helsinkiläisiin luottamustehtävissä oleviin tovereihin.

Piirihallituksen ja -osastojen välistä yhteistoimintaa kehittäisin esimerkiksi niin, että

  • piirihallituksen jäsenet osallistuvat osastojen kokouksiin yhdessä sovitulla tavalla,
  • osastojen tapahtumissa voisi olla edustus piirihallituksesta, mikä tukisi osastojen toimintaa.

Piirin tavoitteeksi asettaisin toimivat osastot ja niiden potentiaalin hyödyntämisen, kun valmistumme kuntavaaleihin 2021. Kuntavaalien tavoitteet, suunnitelmat ja käytännön askelmerkit ovat tärkeimpiä piirihallituksen tehtäviä heti sen valinnan jälkeen. Keskusteleva ja avoin piirihallitus kertoo toiminnastaan jäsenistölleen ja helsinkiläisille.

Tässä työssä haluan olla mukana ja tähän haluan käyttää omaa yhdistys-, organisaatio- ja viestintäosaamistani.

Kuka olen?

Minulla on piirihallitustason kehittämistyössä tarvittavaa monipuolista koulutusta ja sitä tukevaa käytännön kokemusta sekä työelämässä että järjestötoiminnassa. Olen ollut kuntavaaleissa ehdolla vuonna 2017. Tartun hanakasti hommiin, enkä pelkää ruohonjuuritasonkaan työtä tori-, kaupunginosa- tai liikuntatapahtumissa!

Parhaillaan työskentelen SDP:n eduskuntaryhmässä palvelu- ja hallintopäällikkönä. Työssäni koordinoin ja johdan isoja kokonaisuuksia.

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja filosofian maisteri (pääaineena suomen kieli). Olen myös aineenopettaja. Lisäksi olen suorittanut tiedottajan ja johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Työkokemusta minulla on myös

Sosialidemokraattisen järjestötoiminnan lisäksi toimin eri järjestöissä:

Yhteistyöterveisin

Leila Vasama
leila.vasama(at)gmail.com
facebook.com/LeilaVasama2017/

admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *