Anu Laaksonen ehdolla Helsingin piirihallitukseen

 

Anu Laaksonen on 49-vuotis paljasjalkainen helsinkiläinen. Lapsuutensa hän vietti Kontulassa ja Haagassa. Nykyisin hän asuu Pihlajamäessä. Anu on tehnyt töitä varastotyöntekijänä jo 30 vuotta. Nyt hän on kouluttautumassa uusiin haasteisiin taloudenhallinnon puolelle.

 

”Olen ollut SDP:n jäsen 2 vuotta, mutta mieleltäni olen aina ollut demari ja demarit ovat aina myös ääneni vaaleissa saaneet. Jo pikkulikkana osallistuin Nuorten Kotkien leirille tätini kanssa.

Osaamiseni on vahvasti tapahtumien järjestämisessä ja ihmisten kohtaamisessa. Olen aktiivisesti mukana Helsingin Sos.dem. naisyhdistyksen toiminnassa (hallituksen jäsen ja sihteeri) ja TSL-Helsingin hallituksessa sekä olen SAK-aluetoimikunnan jäsen. Lisäksi olen ollut mukana SAK:n pääkaupunkiseudun paikallisjärjestössä jo vuosia.

Minulla on hyvät kontaktit niin PAMilaisiin kuin JHL:n toimijoihin, koska olen ollut ay-aktiivi ensin vuosia PAM:ssa, missä olin oman yhdistyksen hallituksessa sihteerinä ja jäsenenä. Nyt olen JHL:ssä oman yhdistykseni hallituksessa ja taloudenhoitajana.”

Anun mielestäsi piirihallituksen tärkeimmät tehtävät vuonna 2023
1. Helsinkiläisten eduskuntavaaliehdokkaiden pärjääminen eduskuntavaaleissa ja yksi lisäpaikka eduskuntaan.
2. Helsingin äänen kuuluminen puoluekokouksessa. Jatkossakin Helsingin piirillä olisi kaksi edustajaa puoluehallituksessa.
3. Jäsenhankinta ja nykyisten jäsenien jäsenhuolto.

ruusu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.